10 April 2011

SWEET 19...(part B)

ok NEXT STORY...
haha..tetibe next story plak ye...

tp story pada hari yang same dengan part A...cume ini part B...
pabila matahari muncul...
aku pon tersedar...
tapi pastu tido balik...
sebab awal lagi...

then...bila jarum jam menunjukkan pukul 9pg barulah aku bangun...
dengan bau wangi lagi...
aku mandi dan bersiap utk pergi ujian MUnSyI...
ujian tentang personaliti je pon....

abes je ujian tu...
nak pi cafe... lunch ngn budak2 bilik aku....
tapi belum sempat aku amek makanan...
MAK aku pon call...

UMMI: MIN...MIN nak makan kek ape??
AKU: hah kek?? UMMI kat mane???secret recipe ke???
UMMI: haah...MIN nak kek ape...cheese cake ke...chocolate cake ke??nak yang mane??
AKU: nak CHOCOLATE BANANA...
UMMI: tak nak cheese cake ke??
AKU: tak nak..tak nak...nak chocolate banana jugak...
UMMI: ok...
AKU: ummi kat mane ni???
UMMI: kat shah alam lagi ni...
dalam pkul 2 sampai la..
AKU: owh, ok..
(letak telefon)

aku pon tunggu je la mak aku...
dalam menunggu mak aku tu...
aku pi la student centre sebab nak online fesbuk...
dalam online aku ucapkan thanks kat semua orang yg wish birthday kat aku fesbuk...

bile balik dorm...
aku pon lepak2 je la sambil menunggu mak aku....
dah pukul 2.50 ptg baru mak aku call kate dah sampai...

aku siap2 pakai tudung pastu turun...
mak aku...
abang marul...
haziq...
iris...
ade dalam kereta...

kitorang dok pergi u-mart beli barang2 sket...
pastu cari wakaf kat tengah2 bandar jengka....
duduk sambut birthday aku kat situ....
ni ade gambar nak berkongsi...


main suap2 dengan ummi


aku je ke yang berposing...yang lain???


my sweet 19 cake...
banyak bunga warne kuning(my faveret colour)

ok... tu je....

SMILE
(^_^)

2 comments:

CiK L@V3nD3R said...

sumpah besh gla kowg sambut befday..
ak xdpt sambut nnt coz parents ak
g china..alangkah bahgia
klo sambut ngn ko
ngeee~

Naurah Jasmin said...

haa...
befday ko nnt ko dtg la uma aku...
kte sambut la kt kl...
nak x???
nak la....