26 April 2011

contest adik Qistina...




berbekalkan blog yang tak cantik langsung ni, aku meredah kan blog aku ni utk memasuki contest blog saya smart...



ahaha...
aku masuk ni pon saje2 je, setelah cik nyna tag...

aku tau blog aku tak smart pon...
simple je...
tp mane la tau bagi Cik Adik Qistina yang simple itu smart..
**mane nak tau kan, pendapat masing2**
kalo menang alhamdulillah...
kalo kalah pon tak rugi ape2

sedikit mengenai adik Qistina...
suke korea ye...
siap background music pon lagu co-ed lagi tu,bgs2...
kalo ade ape2 info pasal k-pop ni kongsi2 la yer
**yes, aku kipas susah mati hiburan korea**


yang bagusnye blog adik Qistina ni,
kalo boleh blogger lain pon ikot la ye...
masuk lagu tu gune player yang boleh aku off...

aku ni da lah suke berblogwalking
sekali bukak tiga blog tiga2 ade lagu...
cari button stop takde..
buat sakit telinga aku jer...
dah bercampur plak tu dgn lagu yang mmg aku pasang kat laptop...adess
**takde kene mengene dengan topik, pesanan saje**



ni bagi memenuhi syarat contest

1. sudah follow

2.terbukalah jugak utk aku punye blog biase ni

3.inilah entri contest tersebut,
dan
anda di tag

4.kalo adik Qistina bole bace post ni maknenye aku dah pon tinggalkan link nye

thanks...



SMILE and PEACE
(^_^)V






2 comments:

sekamar rindu said...

salam...

singgah petang sambil folo ur blog...

*noce blog..

Naurah Jasmin said...

thanks...